Kuća

Search Property

Cijena [800 - 380,000]€
Površina [0 - 92,000] m2
Godina izgradnje[0 - 2006]
Veličina garaže [0 - 30] m2
Površina zemljišta [0 - 130,000] m2
Glina,useljiva visoka prizemnica na prodaju

Prodaja

prije 6 dana

Glina,stambeni kvart,prodajemo useljivu visoku prizemnicu sa mogučnošću uređenja stana u potkrovlju. Sastoji se od jedne spavaće sobe, dnevnog boravka sa kuhinjom, hodnika u prostrane kupaonice, stepenište za potkrovlje. Centralno grijanje na drva, okućnica 872 m2.

Površina: 60 m2
Bedroom: 2
Kupaonica: 1
Garaža: 1
Gornje Komarevo,kuća na prodaju

Prodaja

Gornje Komarevo,kuća na prodaju

15,000€ 333€/m2
prije 1 tjedna

  Prodajemo dvosobnu prizemnicu s velikom okučnicom, za uređenje, Pristup asvaltna cesta. Voda bunar i mogučnost priključka na gradski odovod. Kuća se satojio od dvije sobe, kuhinje i spavače sobe s nusprostorijama. Blizina škole, trgovine i crkve.  

Površina: 45 m2
Bedroom: 2
Kupaonica: 1
Petrinja,useljiva četverosobna kuća s centralnim

Prodaja

petrinja

prije 1 month

  Prodajemo jednokatni stambeni objekt polovinu dvojnog, neto korisne površine 135 m2, potpuno useljiv. Sastoji se od predsoblja, kuhinje vezane s dnevnim boravkom,toaleta,ostave i balkona u prizemlju. Na katu su dvije spavaće sobe i kupaonica. U potkrovlju je jedna spavaća soba i dvije ostave koje se mogu urediti i prenamjeniti. Stepenište je betonsko. Kuća je […]

Površina: 140 m2
Bedroom: 4
Kupaonica: 1
Garaža: 1
Petrinja,useljiva novija prizemnica sa prostranom okućnicom

Prodaja

prije 2 mjeseci

Petrinja,periferija grada,prodajemo useljivu 4-sobnu prizemnicu sa mogućim uređenjem potkrovlja te dvorišnim pomoćnim gospodarskim objektom.Prizemlje ima neto površinu cca 100 m2, sastoji se od dvije spavaće sobe, uređene,podovi laminat, kuhinje sa blagovaonicom i boravkom, podovi laminat i keramičke pločice, ulazni prostor, ostava i kupaonica sa wc-om, dvije sobe su ožbukane,potrebno je staviti podove,laminat ili parket. Grijanje […]

Površina: 104 m2
Bedroom: 4
Kupaonica: 1
Garaža: 1
Petrinja,obiteljska kuća na kat

Prodaja

Petrinja,obiteljska kuća na kat

55,000€ 324€/m2
prije 2 mjeseci

Petrinja,prodajemo katnicu u mirnom okruženju,blizina centra,trgovine, škole,autobusa. Kuća je jednokatnica sa jednim stanom. U prizemlju je dnevni boravak,kuhinja,kupaonica sa wc-om,ostava. Na katu su tri spavaće sobe i kupaonica sa wc-om. U dvorištu garaža i prostorija za alat.

Površina: 170 m2
Bedroom: 4
Garaža: 1
Sisak,naselje,prizemnica na prodaju

Prodaja

prije 3 mjeseci

Prodajemo montažnu trosobnu prizemnicu. Sastoji se od tri sobe, kuhinje, ostave predsoblja i kupaonice. Okućnica s drvenim ostavama. Grijanje na kaljeve peći.Obnovljen krov i fasada. Mirna ulica u blizini svih sadržaja. Potrebno unutarnje uređenje.

Površina: 74 m2
Bedroom: 3
Kupaonica: 1
Sisak,prizemnica na prodaju

Prodaja

Sisak,prizemnica na prodaju

25,000€ 439€/m2
prije 3 mjeseci

Prodajemo montažnu obnovljenu trosobnu pruizemnicu s manjom okućnicom. Sastoji se od kuhinje, tri sobe, kupaonice i ostave te predsoblja i velike terase. Kuća se nalazi u mirnoj slijepoj ulice u blizini svih sadržaja i glavne prometnice Sisak-Petrinja.

Površina: 57 m2
Bedroom: 3
Kupaonica: 1
Sunja,Pobrđani,kuća novogradnja

Prodaja

  Prodajemo trosobnu prizemnicu, 65 m2 sa zemljištem 4 380 m2 i zasebno plac sa 14 000 m2 oranice i započetom gradnjom stambenog objekta, idealno za trajne nasade lješnjaka, oraha ili drugog voća. Voda, struja. Blizina trgovine i autobusne stanice cca 200 m.  

Površina: 65000 m2
Bedroom: 3
Kupaonica: 1
Hrvatska Kostajnica,katnica na prodaju

Prodaja

prije 3 mjeseci

Hrvatska Kostajnica,prodajemo katnicu u centru nasuprot parka. Izlaz na dvije ulice s poslovni prostorom 66m2 za adaptaciju. Dvorište cca 250m2. Kuća se sastoji od dvije sobe, kuhinje i kupatila u prizemlju i tri sobe s kupatilom na katu.

Površina: 100 m2
Bedroom: 5
Kupaonica: 2
Petrinja,kuća u centru,za adaptaciju

Prodaja

prije 3 mjeseci

Petrinja,prodajemo stariju prizemnicu za adaptaciju u centru grada.

Površina: 49 m2
Bedroom: 2
Prizemnica s velikom okućnicom i gosp. objektima

Prodaja

prije 4 mjeseci

  Kuća se sastoji od dvije spavaće sobe, boravka, kuhinje, kupaonice predsoblja i ostave. Sve prostorije su komotne i čine stan od 90 m2 neto prostora. Postoji mogućnost uređenja tavanskog prostora. Kuća je adaptirana 1997. godine. Uz kuću su pomoćni gospodarski objekti i ljetna kuhinja neto površine 75 m2, koji se mogu prenamjeniti u radionice […]

Površina: 90 m2
Bedroom: 3
Garaža: 1
GLINA,Šatornja,kuća sa zemljištem,prodaja

Prodaja

Seoski posjed s nekoliko parcela poljoprivrednog zemljišta, kućom, stajom 18x6m povoljno prodajemo. Kuca se sastoji od dvije sobe, kuhinje, kupaonice, i predviđenim potkrovlje koje se može završiti. Kuca je izgrađena prije 20ak godina i nitko nije stanovao. Gradski vodovod, struja.

Površina: 90 m2
Bedroom: 2
Kupaonica: 1
Garaža: 1
1 2 12

Compare

Enter your keyword