Zemljište

Search Property

Cijena [800 - 380,000]€
Površina [0 - 1,000] m2
Godina izgradnje[0 - 2005]
Veličina garaže [0 - 30] m2
Površina zemljišta [0 - 130,000] m2
Petrinja,zemljište s manjim objektom

Prodaja

prije 2 tjedna

Prodajemo građevinsku parcelu s manjim objektom za adaptaciju. Voda, građevinska. Mogućnost priključka struje.

Površina: 30 m2
Bedroom: 1
Petrinja,Cepeliš,poljoprivredno zemljište,za pčelare

Prodaja

prije 2 mjeseci

Petrinja,Cepeliš,prodajemo poljoprivredno zemljište-livada i dio šume, površina 6643 m2. Pogodno za pčelare zbog blizine kestenove i bagremove šume

Petrinja,Tremušnjak,poljoprivredno zemljište na prodaju

Prodaja

prije 4 mjeseci

Petrinja,Tremušnjak,prodajemo poljoprivredno zemljište, šikara,zaraslo,potrebno krčenje, ukupna površina 43 000 m2, na osami, u blizini šume.

Petrinja,prigradsko naselje, objekat 15 m2+zemljište 1440 m2

Prodaja

prije 5 mjeseci

Petrinja,prigradsko naselje,prodajemo zemljište sa manjim objektom 3,06×5,06 m. Objekat je legaliziran, bez priključaka.

Površina: 15 m2
Bedroom: 1
Petrinja,gradilište sa projektom i dozvolama

Prodaja

prije 6 mjeseci

  Prodajemo građevinsko zemljište u centru s projektima i pravomoćnom dozvolom za građenje stambeno poslovnog objekta. Predviđena gradnja 3 etaže, restoran, fitnes centar i 3 stambene jedinice na ukupno 800 m2  BRP. Na gradilištu priključci struje vode i kanalizacije. Pristup s dvije ulice.Blizina svih sadržaja.  

Cepeliš,poljoprivredno zemljište na prodaju

Prodaja

prije 7 mjeseci

Cepeliš,prodajemo poljoprivredno zemljište u selu sa devastiranim objektima. Zemljište je na sunčanom položaju sa izravnim pristupom na makadamski put. Postoji mogućnost kupnje poljoprivrednog zemljišta u blizini te okrupnjavanja posjeda.

prije 7 mjeseci

Grabovac Banski,prodajemo poljoprivredno zemljište sa devstiranim stambenim objektom u selu.

Sela,građevinsko zemljište sa temeljima

Prodaja

prije 7 mjeseci

Prodajemo građevinsko zemljište s temeljima, građevinskom dozvolom i projektnom dokumentacijom za trosobnu prizemnicu s terasom i garažom ukupno 185 m2 BRP. Struja i voda ispred gradilišta.

Sela,pokraj Siska, prodajemo gradilište sa temeljima

Prodaja

prije 7 mjeseci

Sela,pokraj Siska,prodajemo građevinsko zemljište površine 3318 m2. Na zemljištu temelji za stambeni objekat-kuću i bunar. Asfaltirani prilaz

Petrinja,Brezje,gradilište na prodaju

Prodaja

prije 8 mjeseci

  Petrinja,centar prodajemo građevinsko zemljište s manjim objektom za rušenje,prilaz s asvaltirane ceste, gradska kanalizacija, površina 360 m2. Zemljište je u blizini škole, fakulteta i svih ostalih sadržaja. Prilika za manju obiteljsku kuću.  

prije 8 mjeseci

Sunja,Novoselci,prodajemo poljoprivredno zemljište ukupne površine 42843 m2. Zemljište je u dva komada, ima prilaz sa makadamskog puta, jedna parcela ima površinu 20878 m2, a druga 21 965 m2

PLITVIČKA JEZERA,RUDANOVAC,GRAĐEVINSKO ZEMLJIŠTE S GRAĐEVINSKOM DOZVOLOM

Prodaja

prije 9 mjeseci

  Prodajemo gradilište s dozvolom za gradnju 4 studio apartmana. Ukupno 144 m2 BRP, prizemlje s potkrovljem. Pristup s ceste s tri strane. Blizina izvora pitke vode. Borova šuma u okruženju. Samo jedan susjed graniči s parcelom, te stoga lokacija pruža punu intimu. Rubni dio građevinske zone (zeleno) u budućnosti ostaje neizgrađeno.  

1 2 6

Compare

Enter your keyword