Zemljište

Search Property

Cijena [800 - 380,000]€
Površina [0 - 92,000] m2
Godina izgradnje[0 - 2006]
Veličina garaže [0 - 30] m2
Površina zemljišta [0 - 130,000] m2
Sisak,Petrovac, građevinska parcela na glavnoj prometnici

Prodaja

Petrovac

prije 2 years

Prodajemo građevinsko zemljište u Petrovcu, na asfaltnoj cesti Petrinji-Zagreb. Mogučnost priključaka struje i vode. Širina 33 m duljina cca 220 m. Na zemljištu stari zidani objekt.Površina parcele 6835 m2.

PRILIKA!Petrinja,Križ, zemljište sa započetom gradnjom

Prodaja

Petrinja

Petrinja-Križ, vinogradi,prodajemo građevinsko zemljište sa započetom gradnjom manjeg vikend objekta, podrum i ploča, osunčano,sa pogledom na prirodu,voda, površina zemljišta 1792 m2.

Površina: 30 m2
Gradilište s pomoćnim objektom

Prodaja

Petrinja

prije 2 years

Prodajemo građ. zemljište s pomoćnim objektom 30m2. Zemljište je ravno ima pristup s dvije asvaltne ceste.Blizina gl. prometnice Petrinja-Sisak.

Kostajnica-Seosko imanje sa 18 000 m2 zemlje

Prodaja

Hrvatska Kostajnica

Hrvatska Kostajnica-Tirol,prodajemo seosko imanje sa starijim objektima za adaptaciju i zemljištem površine cca 18 000 m2.

PRILIKA! Prodajemo prostranu prizemnicu s gosp. objektina i zemlj.

Prodaja

Petrinja

Prodajemo kuću četverosobnu prizemnicu s garažom i gospodarskim objektom te 4 ha zemljišta uz kuću i bl. okolicu. Kuća je građena 1984. g. Grijanje peći na drva. Potrebno manje uređenje.

Površina: 1000 m2
Bedroom: 2
Kupaonica: 2
Garaža: 2
Građevinsko zemljište s projektom

Prodaja

Petrinja

prije 2 years

Prodajemo građevinsko zemljište (4 povezane parcele) s projektom za ugostiteljsko-smještajni objekt cca 260 m2 u tri etaže. Na zemljište je postojeći stambeni objekat cca 80m2 za uređenje. Priključak struje i voda-bunar. Smješteno je uz glavnu asfaltnu cestu i sporednu ulicu što daje priliku za gradnju više objekata različit namjene ili prodajupo parcelama. Okruženje, vinogradi i […]

Petrinja

prije 2 years

Prodajemo poljoprivredno zemljište pogodno za različite poljoprivredne kulture, kao iza trajne nasade. Ravno s pristupom s asfalta.

Sarigrad Paklenica,Zemljište s vlastitom plažom i vezom za čamce

Prodaja

Starigrad

prije 2 years

Starigrad Paklenica,prodajemo zemljište uz more s izvedenim pristupom moru, gusternom i septičkom jamom. Uređena privatna plaža.Na zemljištu je moguće postaviti kamp prikolicu. Okruženje mirno jer nije građevinsko područje. Pogled na obronke Velebita.

Poljoprivredno imanje, staja, zemljište

Prodaja

Petrinja

Prodajemo seosko imanje s štalom 17x5m, kućom početa gradnja katnica 8x7m i 22 000 okučnice. Potrebno čišćenje jer nije 20 god. obrađivano, te je potpuno ekološki čisto. Bili voćnjak, oranica livada i nešto šume uz potok. Dva komada livada i oranica od po cca 6000 m2 udaljena 200-500m. Na zemljištu bunar i gradska voda. Struja […]

Moštanica, voćnjak u blizini kestenove šume

Prodaja

Petrinja

Prodajemo voćnjak uz čvrsti seoski put pored kojeg protječe potok,tako da je ova nekretnina prava prilika za bavljenje pčelarstvom. Voćnjak je održavan i košen traktorskom kosilicom te je zasađen najrazličitijim voćnim vrstama koje se ne prskaju. Udaljnost od Petrinje i Siska 10-12 km.

Petrinja, prilika za poslovno stambenu izgradnju

Prodaja

Petrinja

Prodajemo građevinsko zemljište sa starom kućom na odličnoj lokaciji idealno za poslovni prostor, auto praonicu ili sl. Struja, voda i mogućnost priključka gradske kanalizacije. Pristup s dvije ulice. Okućnica površine 2053 m2,izgrađeno cca 100 m2.

Površina: 100 m2
Bedroom: 1
Kupaonica: 1

Petrinja

Petrinja,selo Cepeliš,prodajemo građevinsko zemljište u selu, površine 1870 m2, potrebno uređenje, bio je voćnjak, izravan pristup s puta. Mogućnost priključaka vode i struje.

1 2 6

Compare

Enter your keyword