Zemljište

Search Property

Cijena [800 - 380,000]€
Površina [0 - 92,000] m2
Godina izgradnje[0 - 2006]
Veličina garaže [0 - 30] m2
Površina zemljišta [0 - 130,000] m2
prije 7 mjeseci

  Petrinja,Hrastovica,prodajemo stariji voćnjak-šljive,površine cca 720 m2 , cijena 800 EU  

Petrinja

Petrinja,selo Cepeliš,prodajemo građevinsko zemljište u selu, površine 1870 m2, potrebno uređenje, bio je voćnjak, izravan pristup s puta. Mogućnost priključaka vode i struje.

Petrinja,građevinska parcela iznad Nove bolnice

Prodaja

Petrinja

Prodajemo parcelu, građevinsko zemljište, na brijegu iznad petrinjske bolnice. Parcela je ravna i pravilnog oblika s dvije strane je ograđena. Pristup autom makadamskim putem. Voda i struja u blizini. Na zemljištu zasađene šljive. Potrebno uređenje.

Prnjavor Čuntički,građevinsko zemljište

Prodaja

Prnjavor Čutnički

Petrinja,Prnjavor Čuntički,prodajemo gradilište sa temeljima,površina 284 m2.

Petrinja,objekat i zemljište za pčelare, prodaja

Prodaja

Petrinja

Petrinja – Čuntić, poljoprivredno zemljište na glavnoj prometnici na kojem se nalazi manji objekt, zemljište je pogodno za pčelarstvo, blizina Petrinjčice, kestenove i bagremove šume.

Petrinja,Strašnik, zemljište, prodaja

Prodaja

Petrinja

Petrinja,Strašnik, prodajemo građevinsko zemljište u selu Strašnik, pogodno za gradnju kuće ili vikend objekta, površina 2800 m2. Zemljište je uz cestu i ima mogućnost priključka struje i vode. Postoji mogućnost dogovora oko cijene.

Petrinja

Prodajemo više građevinskih parcela u području Pigika, sa pogledom na grad. Veličina pojedine parcele od 550 m2 do 1300 m2. Cijena 5 eu/m2.

Prodajemo više poljoprivrednih parcela na području Vratečkog i Mokrica,cijena 2 kune/m2.

Petrinja

Prodajemo gradilište u odvojku Sisačke ulice. Dozvoljena gradnja. Pravilan oblik, blaga padina. Struja i voda ispred ulaza na parcelu. Mirna lokacija u blizini autobusnog stajališta i glavne ceste. Odlično i za gradnju vikend objekta ili hobi vrta, voćnjaka.

Petrinja

Petrinja,prodajemo poljoprivredno zemljište u donjim majurima, 50 m od ceste Petrinja – Kostajnica, ravno, pravilnog oblika, pogodno za plastenike , površine 7830 m2

prije 2 mjeseci

Petrinja,u blizini vodovoda i Vile prodajemo zemljište površine 1000 m2.

Petrinja

Petrinja,prigradsko naselje,prodajemo građevinsko zemljište za kuću,vikendicu ili voćnjak, površine 518 m2 i drugo površine 460 m2, cijena po m2/10 eu.

1 2 6

Compare

Enter your keyword