Zemljište

Search Property

Cijena [800 - 380,000]€
Površina [0 - 92,000] m2
Godina izgradnje[0 - 2006]
Veličina garaže [0 - 30] m2
Površina zemljišta [0 - 130,000] m2
Starigrad Paklenica, zemljište, prodaja

Prodaja

Starigrad

Starigrad Paklenica, prodajemo građevinsku parcelu površine 3958 m2, ispod magistrale, s pogledom na more, prvi red dozvoljene gradnje, do mora 100 m, u zelenoj oazi, cijena 95 eu/m2.

Šibenik

Raslina, 11 km od Šibenika, 6 km od Vodica, nasuprot nacionalnog parka Krka, s pogledom na Skradinski most, udaljeno 450 m od mora. Auto-cestom udaljeno 30 min od Zadra, 50 min od Splita, a od zračne luke Trogir 40 min. Postoji mogućnost okrupnjavanja na dodatnih 2 000 m2,a moguće je parcelirati na više manjih parcela […]

prije 6 mjeseci

Prodajemo građevinsko zemljište s pratećim objektima na odličnoj lokaciji s dobrim pristupom. Zemljište je kompletno drenirano i naveženo. Dio asfaltiran. Pogodno je za različite djelatnosti uključujući proizvodnju.

Sarigrad Paklenica,Zemljište s vlastitom plažom i vezom za čamce

Prodaja

Starigrad

prije 2 years

Starigrad Paklenica,prodajemo zemljište uz more s izvedenim pristupom moru, gusternom i septičkom jamom. Uređena privatna plaža.Na zemljištu je moguće postaviti kamp prikolicu. Okruženje mirno jer nije građevinsko područje. Pogled na obronke Velebita.

Petrinja, posjed s 4,1 ha zemljišta, rijeka

Prodaja

Petrinja

Zidano, drvena kuća, staja, oranice, livade, pašnjaci, uz rijeku, ukupno 4,1 ha. Blizina gl. ceste. Kuća je za adaptaciju, mogućnost uređenja nekoliko apartmana ili soba za iznajmljivanje. Idealno za veliku obitelj ili bavljenje turizmom, povrtlarstvom, voćarstvom, pćelarstvom. Kroz posjed protječe rijeka. Blizina kestenove šume. Mogućnost dogovora oko cijene.

Površina: 200 m2
Bedroom: 4
Kupaonica: 1
Garaža: 1
Petrinja,gradilište sa projektom i dozvolama

Prodaja

  Prodajemo građevinsko zemljište u centru s projektima i pravomoćnom dozvolom za građenje stambeno poslovnog objekta. Predviđena gradnja 3 etaže, restoran, fitnes centar i 3 stambene jedinice na ukupno 800 m2  BRP. Na gradilištu priključci struje vode i kanalizacije. Pristup s dvije ulice.Blizina svih sadržaja.  

Petrinja, prilika za poslovno stambenu izgradnju

Prodaja

Petrinja

Prodajemo građevinsko zemljište sa starom kućom na odličnoj lokaciji idealno za poslovni prostor, auto praonicu ili sl. Struja, voda i mogućnost priključka gradske kanalizacije. Pristup s dvije ulice. Okućnica površine 2053 m2,izgrađeno cca 100 m2.

Površina: 100 m2
Bedroom: 1
Kupaonica: 1

Petrinja

Petrinja,glavna prometnica ,prodajemo građevinsko-poljoprivredno zemljište površine 8625 m2 po cijeni 8 eu/m2

Zagreb, zemljište, prodaja

Prodaja

Zagreb

Prodajemo građevinsko zemljište s građevinskom dozvolom i priključcima vode i struje. Odlična lokacija, samo 500 m od tržnice i ostalih sadržaja. Izvan prometne gužve i smoga.

Zagreb, zemljište, prodaja

Prodaja

Petrinja

Prodajemo građevinsko zemljište na Bizeku, u slijepoj mirnoj ulici s koje se pruža panoramski pogled na cijeli Zagreb. Zemljište je pravilnog oblika i sva infrastruktura je do njega. Idealno za obiteljsku kuću osobama koje žele miran i čist okoliš, a nadomak gradske gužve.

PRILIKA! Prodajemo prostranu prizemnicu s gosp. objektina i zemlj.

Prodaja

Petrinja

Prodajemo kuću četverosobnu prizemnicu s garažom i gospodarskim objektom te 4 ha zemljišta uz kuću i bl. okolicu. Kuća je građena 1984. g. Grijanje peći na drva. Potrebno manje uređenje.

Površina: 1000 m2
Bedroom: 2
Kupaonica: 2
Garaža: 2
1 2 6

Compare

Enter your keyword